Menu

Contact opnemen?

Heeft u een vraag of wilt u contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in.

Neem contact op
Naam is niet ingevuld of heeft niet de juiste opmaak
Email is niet ingevuld of heeft niet de juiste opmaak
Telefoon is niet ingevuld of heeft niet de juiste opmaak
Bericht is niet ingevuld of heeft niet de juiste opmaak
Voorkeur is niet ingevuld of heeft niet de juiste opmaak

* Dit is een verplicht veld


Sylvie Takke

Sylvie Takke volgde in Nederland de opleiding voor Vakbekwaam Dames- en Herenkapper, waarna zij in Antwerpen afstudeerde aan Sito 5, de school voor Visagie, Grime, Face- en Bodypainting, met als bijvakken Pruikenspecialisme en Special Effects.

Zij deed werkervaring op als medewerker kap-en-grime bij diverse Musicalproducties zoals onder andere "Jekyll and Hyde", "Les Miserables", "The Phantom of the Opera" (waar zij dagelijks verantwoordelijk was voor de special make-up van The Phantom), "42nd Street", "3 Musketiers" en voor de eerste versie van "Kuifje en de Zonnetempel" werd Sylvie supervisor voor het team kapper-grimeurs.

Voor de Wereldtour / Maastricht concerten van André Rieu Productions assisteerde zij samen met een team professionals om deze show van prachtig haar en make-up te voorzien. Ook bij diverse filmproducties is zij de afgelopen jaren van de partij geweest, zoals onder andere “De Storm”, “NONO en het zigzag kind” en heeft zij acteurs als Sam Worthington (hoofdrolspeler uit ‘Avatar’) en ‘True Blood’ acteur Ryan Kwanten in haar stoel gehad voor de filmopnames van internationale filmproductie “Kidnapping of Freddy Heineken” (2013).

Sylvie is razendsnel doorgegroeid van een medewerker naar een leidinggevende kracht.

Naast haar assistent hoofd kap en grime en hoofd kap en grimewerk is zij bij Joop van den Ende Theaterproducties/Stage Entertainment uiteindelijk de supervisie gaan doen voor alle kap en grime teams in Nederland, waar zij verantwoordelijkheid droeg voor een 50-tal medewerkers. Zij heeft zich op management niveau bezig gehouden met personeelsbeleid, budgetopzet en -beheer, materiaalbeheer en inventarisatie, het aanwerven, opleiden en inzetten van nieuw talent en zij was centraal aanspreekpunt voor management, medewerkers, cast en creatives binnen Joop van den Ende Theaterproducties/Stage Entertainment. In deze laatste functie heeft Sylvie onder andere de verantwoordelijkheid gehad over de teams en organisatie van musicalproducties als "High School Musical", "Tarzan", "Ciske de Rat", "Mamma Mia", "Sunset Boulevard" en "Dirty Dancing".

Als creatief ontwerper pruiken en make-up werkte zij actief mee aan diverse evenementen en shows als "Het Musical Awards Gala" (2009), "Mamma Mia" (2010), "We Will Rock You" (2010) en werkte bij de Talpa’s "Lotto Show" aan de mystery guests Albert Verlinde en Nick en Simon (2010), "Wendy van Dijk's Loesie" (2010), "Wendy van Dijk's Family" (2011-2012), "Zie Ze Vliegen" van Carlo Boszhard en Irene Moors (2011) en de mystery guests in "Nick versus Simon" (2011-2012), Ruth Jacott- “a lady on stage”(2013) voor haar nummer ‘Hair’ en onlangs voor Alberto Stegeman’s alter ego Frans de Jonge in “Undercover in Nederland” (2014)

Sylvie geeft regelmatig workshops in alle facetten van het kappers-, grimeurs- en pruikenmakers vak en geeft regelmatig workshops en lessen aan diverse opleidingen. Ze is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de opleiding Allround Grimeur aan de ROC in Arnhem en Roosendaal.

Ze werkt niet alleen als freelance make-up and hair artist in het professionele circuit, maar runt ook haar eigen pruiken- en make-up bedrijf "Atelier Het Pruykenhuys" waarbinnen zij haarwerk en make-up ontwerpt, maakt en onderhoudt. En bijbehorende webshops onderhoud "www.hetpruykenhuyswebshop.nl" en “www.sinterklaasbaardstel.nl”. Voor de particuliere markt vindt u meer informatie op www.natuurlijkehaarwerken.nl. Vanaf 2016 geeft ze ook vaklessen aan kappers, haarwerkers, grimeurs & visagisten. deze vaklessen zijn te vinden op www.haarwerkvakschool.nl.

Lees ook de cv van Sylvie Takke.


Natasja Terlingen

Natasja Terlingen is ooit begonnen als gepassioneerde en vakkundige medewerker kleding in de entertainmentbranche bij Joop van den Ende Theaterproducties. Tijdens haar werk kwam ze dagelijks in aanraking met de afdeling kap en grime waar haar nieuwsgierigheid ook voor gewekt werd. Naast de voortdurende carrière in de kleding heeft Natasja zich in 2009 succesvol laten bijscholen als haarstyliste bij de Nederlandse Kappers Academie en in 2010 voor het pruiken- en make-up vak bij het 'Huis van Rotterdam'.

Natasja heeft een behoorlijke staat van dienst met o.a. kledingwerkzaamheden bij toneelproducties Gouwe Handjes,The Odd Couple, De Barones, Aan het einde van de regenboog, Zes danslessen in zes weken en bij diverse musicals zoals Cats, The Wiz, Les Miserables, Petticoat, Jersey boys, Moeder ik wil bij de revue en The Bodyguard en projecten als Musicals in Ahoy. Aansluitend op de opleiding grime en haarwerken is zij ingezet bij o.a. De zeven dagen van Den Uil, Spaanse Schaep, Kruimeltje en neemt zij ook dit jaar weer alle kleding en kap en grime werkzaamheden voor haar rekening bij Jon van Eerd Producties.

Natasja is een gepassioneerde allrounder met een fijne werkmentaliteit. Zij is een fijne gezellige aanwinst in ons team.


Shirley Elschot

Shirley Elschot is 24 jaar en woont in Lichtenvoorde. Wekelijks werkt Shirley met veel plezier binnen ons atelier waar zijn allerlei kap- en knoopwerken voor haar rekening neemt.

Met veel succes heeft zij in 2010 de opleiding Allround Kapper afgerond. Ze kan terugkijken op leerzame jaren waar ze als stagiaire in de praktijk bij diverse kapsalons erg veel ervaring heeft opgedaan. Na het behalen van haar diploma kappen is ze een periode vast gaan werken bij Ami kappers in Groenlo waar ze zich verder door is gaan specialiseren en zij echt de fijne kneepjes van het kappersvak heeft aangeleerd. Echter het werken in de kapsalon was geen uitdaging genoeg en al snel schreef ze zich in voor de opleiding ‘Make-up & Hair Design Allround grime’. Gedurende de opleiding mocht Shirley werken bij:

  • Eyeworks tv (modepolitie 2.0); assistent visagie
  • Piarlé academia de maquillaje (Spanje); leertraject en lesgeven
  • Atelier Kevin van den Bergh (TV kantine/Wendy van Dijk); assistent atelierwerk t.b.v. speciale effecten
  • Opus one; coördinator musical ‘Jungle Book’.

Shirley is zeer ambitieus en heeft passie voor het vak. ,,Het dagelijks bezig zijn met mensen en hun wensen omzetten in mooi haarwerk en bijpassende make-up is natuurlijk fantastisch werk. Elke klant moet met een tevreden gevoel de deur uit stappen, pas dan heb ik een voldaan gevoel''.

Binnen Atelier Het Pruykenhuys krijgt Shirley alle ruimte om het mooie ambacht van pruikenmaker te leren en haar passie voor haarwerken en haar creativiteit om te zetten in draagbaar haarwerk, vakkundige reparaties en mooie kapsels.

Shirley is gedreven en leergierig en binnen ons team met haar eindeloze geduld in het knoopwerk een geweldige aanwinst.


Roos van Hees

In 2014 studeerde Roos af aan de Allround Grimeurs opleiding in Amsterdam. Al voor dat Roos was begonnen met haar eindexamen was zij werkzaam in Theater Amsterdam als medewerker Kap&Grime bij de voorstelling ANNE.

Tijdens haar opleiding heeft Roos meegewerkt aan verschillende voorstellingen waaronder bij het Ro Theater productie Woefside Story, Holland Opera productie Blauwbaard, de live shows van Everybody Dance Now, 24 Kitchen onstage, projecten en commercials. Voor tv programma’s Rudolph’s Bakery, Next Pop Talent en voor diverse fotoshoots heeft Roos haar make-up skills en hairstyling ruimschoots ingezet.

Roos is een zeer actieve,gemotiveerde en perfectionistische allround grimeur met veel liefde voor het vak. Roos is op regelmatige basis binnen Atelier Het Pruykenhuys te vinden waar zij met veel plezier diverse pruik technische en kap technische werkzaamheden voor haar rekening neemt. Naast werken binnen een atelier blijft Roos zeker als freelancer op de werkvloer staan binnen de theaters en is zij wekelijks te vinden bij de voorstelling ANNE, Billy Elliot en verzorgt ze diverse andere make-up en haarwerk


Thessa Perier

Thessa Perier heeft zich na haar kappersopleiding en de opleiding tot make-up artist aan de school van Else le Comte ontwikkeld tot een veelzijdige MUA-H en gediplomeerde educator met ruim 15 jaar ervaring in haar rugzak.

In de functie als medewerker kap en grime heeft zij in de loop der jaren de pruiken en make-up verzorgd voor musicalproducties als Kuifje en de Zonnetempel, Doornroosje, Kleine Zeemeermin, Jezus Christ Superstar, Beauty and the Beast, My Fair Lady en Ciske de Rat. Zij was assistent hoofd kap en grime voor de Nederlandse tour van Les Misérables.

Maar ook buiten het theater is Thessa veel te vinden. Zo verleende zij haar medewerking aan het backstage kap en grime team voor onder andere de Wereld Tour van André Rieu en diverse fotoshoots voor Introdans (onder leiding van Pieter Henket) en is Thessa werkzaam bij tv programma's als 1 vandaag, Spoorloos, Vermist en Lingo en, tegenwoordig, als vast gezicht backstage bij het succesvolle programma Radar.

Naast het werken backstage, heeft Thessa het op zich genomen nieuwe generaties op te leiden tot vakkundige professionals. Zij is in de hoedanigheid van bevoegd vakdocent nu ruim 6 jaar werkzaam bij Roc Rijn IJssel voor de afdeling Make-up Artist. Wekelijks geeft zij lessen visagie, haarwerken, grime- en kappersvaardigheden en zit zij ook in het ontwikkelteam voor de examens en keuzedelen voor dezelfde opleiding.

We zijn trots om Thessa binnen het professionele team in te kunnen zetten.


Wiggy


Volg ons op Facebook voor de laatste nieuwtjes:


Contact opnemen?

Heeft u een vraag of wilt u contact opnemen? Vul het onderstaande formulier in.

Naam is niet ingevuld of heeft niet de juiste opmaak
Email is niet ingevuld of heeft niet de juiste opmaak
Telefoon is niet ingevuld of heeft niet de juiste opmaak
Bericht is niet ingevuld of heeft niet de juiste opmaak
Voorkeur is niet ingevuld of heeft niet de juiste opmaak

* Dit is een verplicht veld


Relevante pagina's